BCR oferă cursuri gratuite la „Școala de bani”

Românii care vor să obțină mai mult de la banii lor sunt așteptați, începând cu 9 august, la cursurile “Școala de bani”, în sucursalele BCR din Slatina și Caracal.

1.000 de angajați ai băncii, pregătiți să acționeze ca adevărați profesori de educație financiară, îi așteaptă în fiecare joi pe participanți, în 100 de sucursale BCR din întreaga țară. Cursurile sunt gratuite și au loc în afara orelor de lucru cu publicul ale unităților BCR, care sunt marcate vizual și a căror disponobilitate poate fi verificată pe www.scoaladebani.ro.

România are nevoie de oameni cu încredere în ei, iar încrederea se obține atunci când deciziile pe care le luăm se bazează pe cunoștințe și înțelegere, mai ales cand vorbim despre deciziile financiare. Începând din această săptămână, BCR vorbește despre educație pentru independență financiară pe toate canalele pe care, de obicei, comunică despre produsele și serviciile bancare, de la reclamele la TV la vitrinele unităților, pentru că a devenit parte din oferta curentă a băncii. Sunt mândru că avem o comunitate de peste 1.000 de profesori de educație financiară în BCR care își pun la bătaie expertiza, entuziasmul și încrederea pentru a-i învăța pe români să-și câștige independența financiară și să-și gestioneze mai eficient veniturile și cheltuielile. Școala de bani este un program de educație financiară care vorbește dincolo de definiții, sintagme și teorii. Vorbește despre nevoi și aspirații, despre cum putem să obținem bunăstarea și să ne îndeplinim visurile prin administrarea cât mai eficientă a banilor. Și o face bazându-se, în primul rând, pe interacțiunea umană, fără nicio interacțiune comercială, cu sinceritate, asumare și empatie. Educația trebuie să fie cu și despre oameni, iar obiectivul nostru este să creștem încrederea românilor în deciziile lor financiare, pentru a contribui la crearea de prosperitate în România”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

Cursurile de educație financiară se vor ține până la 18 octombrie, în fiecare joi, în sucursalele BCR, după încheierea orelor de program. Un astfel de curs se desfășoară, în mod normal, pe parcursul a 90 de minute, cu aproximativ 20 de cursanți adulți, toate materialele de curs fiind puse la dispoziție de BCR. Cei interesați se pot înscrie la cursuri prin completarea formularului disponibil pe www.scoaladebani.ro, unde pot consulta și calendarul activităților, dar și în orice sucursală BCR.

- PUBLICITATE -