Un cont la KRUK îți aduce economii de Crăciun

În condițiile în care 22% dintre români au restanțe*, orice metodă de economisire este binevenită în luna cu cele mai multe cheltuieli. Există diverse moduri prin care o persoană cu restanțe poate face economii: profită de reduceri, se înscrie în concursuri și în programe de loializare. Aceste idei se aplică inclusiv pentru clienții KRUK, oamenii cu datorii ale căror restanțe au fost cesionate de către creditorii inițiali.

Pe parcursul ultimei luni din 2022, între 1-22 decembrie, se desfășoară concursul „Calendarul cu suprize” ale cărui premii zilnice constau în vouchere de cumpărături la Kaufland. Pe 6 decembrie premiul are valoarea de 1000 lei, pe 22 decembrie premiul este de 2000 lei, iar în restul zilelor premiile sunt în valoare de 500 lei. Aceste vouchere pot fi folosite pentru a face cumpărăturile de Crăciun, economisind astfel o parte din bugetul lunar. Pentru a participa la concurs, clienții KRUK trebuie să plătească online rata în perioada 1-21 decembrie. Regulamentul este prezentat pe eKRUK, unde are loc concursul.

Un cont la KRUK e simplu de făcut pentru a intra în concurs

Un aspect important de reținut este că, pentru a participa la concurs, clienții trebuie să își dea acordul expres când plătesc online. Aceste plăți online se pot face pe eKRUK fără a-și crea cont de utilizator, dar atunci ei nu mai la îndemână istoricul plăților și informații actualizate despre datorie. Este suficient totuși pentru a participa la concurs. Un cont la KRUK e simplu de făcut după cum este prezentat și pe Ziare.com. Clienții trebuie să compleze doar 3 câmpuri în formularul de înregistrare: numărul dosarului, adresa de e-mail și data nașterii. Apoi își activează contul și beneficiază de toate avantajele oferite de platformă: plătesc online și se înscriu în concurs, au istoricul plăților efectuate anterior, au date actualizate despre datorie, secțiune de contact pentru a discuta cu angajații companiei și a transmite solicitări, etc.

O altă metodă de economisire este plata integrală a datoriei, unde se oferă o reducere: în loc să plătească suma totală împărțită pe mai multe luni, clienții plătesc o dată suma redusă cu un anumit procent. Se pot solicita mai multe detalii pe eKRUK într-o discuție pe chat cu angajații companiei. Efectuând plata online în perioada 1-22 decembrie, aceștia pot intra în concurs.

Pentru a face economii, mai există și programul „Dorințe Împlinite” descris pe site-ul companiei aici: https://ro.kruk.eu/clienti-cu-datorii. Pe scurt, clienții care se înscriu în program primesc puncte de loializare pentru fiecare rată plătită, indiferent de natura ei. Plată după plată, se acumulează puncte în contul lor din platforma Benefits. Plățile recurente, consecutive primesc extra puncte bonus. Punctele se transformă în bani cu care pot cumpăra vouchere de cumpărături de la partenerii Benefits. Astfel ei fac economii deoarece plătesc cumpărăturile cu banii de la KRUK, nu cu bani din bugetul personal. Tot cu aceste puncte ei pot plăti și rata la KRUK; dar această plată online nu este eligibilă pentru a participa la concurs.

Metodele de economisire sunt disponibile pentru clienții care aleg să plătească amiabil datoria.

*Conform unui studiu realizat de KRUK România și IRES în noiembrie 2022.

- PUBLICITATE -