Cărțile Georgianei Sandu la Librăria Verona

Cărțile Georgianei Sandu, cel mai cunoscut scriitor slătinean al momentului, sunt disponibile și în Librăria Verona din oraș.

Volumul I din trilogia „Iubire periculoasă” a fost prima carte din România care a atins 1 milion de cititori pe platforma Wattpad. În acest moment, cartea a fost citită, online, de aproape 7 milioane de oameni.

În volumul I, „Obsesie”, lumea lui Kath se sfarmă atunci când părinții ei divorțează, durerea îi rupe aripile, lasând-o să cadă în cele mai întunecate capcane ale existenței. Începe să se drogheze, punându-și viata în pericol… Atunci când tatăl ei o mută forțat în Seattle, aduce și mai multă durere în sufletul distrus al fiicei sale. O nouă familie apare din umbră… îngerul sălbatic are nevoie de un înger păzitor, dar primește un demon.

În volumul II, „Cercul vieții”, dragostea lui Kath pentru Harris se transformă în condamnarea ei și fiecare zi devine un dans al morții din care nu mai poate ieși.

Georgiana Sandu este o tânără slătineancă, absolventă a Colegiului Economic P.S. Aurelian, care a început să scrie la 16 ani.

- PUBLICITATE -