Georgiana Sandu: «O poveste care îţi poate injecta adrenalină în vene»

Georgiana Sandu este o tânără slătineancă, absolventă a Colegiului Economic P.S. Aurelian, care şi-a cultivat pasiunea pentru literatură scriind cărţi pentru cititorii din mediul virtual. 

În ceea ce priveşte „Dangerous Love I. Obsession”, este una dintre cele mai populare cărţi de pe Wattpad, numărând în prezent 2.013.500 de cititori.

În cele 47 de capitole este prezentată povestea lui Katherine, o adolescentă care are de suferit în urma divorţului părinţilor ei. Aceasta devine consumatoare de droguri, iar din cauza teribilismului are probleme cu poliţia şi refuză să discute cu familia sa. Tatăl său hotărăşte că este timpul să se mute în Seattle, oraşul care ascunde însă alte secrete tumultoase ale familiei. Pe de altă parte, este adusă în prim-plan viaţa lui Harry Stone, „demonul” perfect, cu o inimă de piatră şi aparent incapabil să iubească. Implicat în infracţiuni şi curse ilegale, e genul de baiat căruia nicio fată nu i-ar putea rezista. La început, cei doi dezvoltă o relaţie bazată pe orgoliu, dar pe parcurs devin motivul existenţei unul pentru celălalt. Viaţa periculoasă pe care Harry e nevoit să o ducă ajunge la un moment dat să îi pună iubita în pericol. În principiu, relaţia lor rămâne cel mai periculos lucru, pentru amândoi.

Cine este Georgiana Sandu? 

„O fată ca oricare alta.” 

Ce te-a determinat să începi să scrii „Dangerous Love”? Şi cum îţi găseşti inspiraţia? 

„Întotdeauna mi-a plăcut să scriu, a fost o pasiune pe care am descoperit-o din primii ani de şcoală. Dar i-am acordat atenţie mult mai târziu, odată cu descoperirea site-ului Wattpad. Am început să scriu din dorinţa de a crea o altă lume, una aşa cum mi-o doresc. O lume asupra căreia să am conducerea supremă. Asta e cel mai fascinant lucru la o carte. Iar inspiraţie găsesc în orice, cele mai mărunte lucruri din jurul meu pot să îmi ofere o idee.” 

Dacă ai putea descrie cartea în 5 cuvinte, care ar fi acelea? 

„Suspans, adrenalină, suferinţa, pasiune şi sacrificiu.” 

Dangerous Love este o trilogie; prima carte a fost un real succes, crezi că şi celelalte vor fi la fel de populare? 

„Aşa sper. Am dezvoltat mult ideea cărţii şi încerc să creez un conţinut cât mai atractiv şi pentru celelalte două. Nu îmi place să plictisesc, sau să devin monotonă prin ce scriu, aşa că mă bazez în special pe elementul surpriză. Îmi place să îmi surprind cititorii după fiecare capitol, să le ofer ipostaze la care nu se aşteaptă. Cred că asta este unul dintre punctele forte ale cărţii.” 

Ai vreo exclusivitate pe care vrei să le-o transmiţi cititorilor tăi? 

„Am menţionat deja că sunt o mare adeptă a suspansului, nu îmi place să îmi dezvălui secretele.” 

De ce să citim Dangerous Love? 

„Nu cred că poţi determina pe cineva să citească o carte, explicându-i de ce îţi place ţie. E cartea mea, aş putea expune zeci de motive pentru care oamenii să o citească, dar prefer să îi las pe ei să o descopere. Dar e ceva ce îmi place să spun despre cartea mea: e o poveste care îţi poate injecta adrenalină în vene.” 

În cât timp o să putem găsi Dangerous Love pe rafturile librăriilor? 

„Deocamdată, nu sunt sigură pe un asemenea răspuns. Cartea a ajuns pe mâinile unei edituri, dar va mai dura ceva timp până când va fi făcută publică.”

După ce termini triologia te vei opri din scris, sau vei continua cu alte cărţi? 

„Acum simt că pot să scriu până la bătrâneţe. Asta e ceea ce îmi place să fac şi lucrul la care mă pricep. Bineînţeles că mi-ar plăcea să scriu multe cărţi de acum încolo, altele în afară de „Dangerous Love”.

Unde te vezi peste zece ani? 

„Unul dintre defectele mele este pesimismul, aşa că ar fi câteva moduri în care să îmi văd viaţa peste zece ani, dar orice se poate întâmpla până atunci. Aşa că „o să aştept şi o să văd”, e cel mai bun răspuns la întrebarea asta.”

La ce să se aştepte cei care vor să citească Dangerous Love? 

„O să formulez răspunsul acesta din mesajele primite de la cititori. Din câte mi-am dat seama, „Dangerous Love” e o carte care te poate trece prin toate stările psihice posibile. De la amuzament la tristeţe, de la iubire la ură… Cum am spus, nu e o carte de la care să ştii la ce te aştepţi. Situaţii neprevăzute,  decizii pripite şi o iubire periculoasă.”

- PUBLICITATE -