Ce se ascunde în spatele unui EMOJI?

Ţi-ai pus vreodată întrebarea „Ce se ascunde în spatele unui emoji?” Cred că nu, deoarece te-ai obişnuit să crezi că acea faţă drăguţă, tristă sau nervoasă să exprime exact ceea ce oamenii simt când vorbesc cu tine. Ţin să menţionez că te-ai cam înşelat… sau mai frumos spus.. ai picat pradă lumii virtuale.

Acele „emoji-uri”, pe care am început să le folosim cu toţii de când tehnologia a evoluat masiv, au avut un impact sever asupra vieţii noastre, folosindu-le excesiv pentru a ne exprima stările, sentimentele şi orice altceva legat de propria persoană. DAR, fiecare dintre noi am uitat că adevăratele stări şi sentimente nu trebuie exprimate în mod virtual doar punând un banal „emoji”.

De câte ori nu te-ai gândit atunci când cineva nu ţi-a pus acel „emoticon” în conversaţie: „Oare e supărat/ă pe mine? Ce am făcut sau ce am spus greşit?” Asta demonstrează faptul că nu te poţi încrede în adevărata personalitate a persoanei respective doar pentru că nu a pus „sfântul emoticon”. Este total greşit, dar ţinând cont că trăim în vremuri moderne, trebuie să ne adaptăm situaţiei, dar asta nu înseamnă că nu putem fi diferiţi faţă de ceilalţi. Fiecare persoană decide felul în care vrea să se deschidă faţă de ceilalți.

Totuşi! Vă propun o provocare! Încecaţi să nu folosiţi „emoji” timp de 24 de ore în toate conversaţiile pe care le purtaţi cu persoanele din lista voastră de prieteni! Ce aţi observat? Aştept răspunsurile voastre în comentarii!  Chiar aş fi  curioasă de atitudinea acestora!

- PUBLICITATE -