Concert al Corului de Copii și Tineret „Symbol – Jean Lupu” la Slatina

Corul de copii și tineret „Symbol – Jean Lupu” susține un concert la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina joi, 23 iunie, la orele 19:00. Intrarea este liberă!

Evenimentul este o reluare a celui mai recent concert al corului, susținut pe scena Ateneului Român, cu casa închisă.

Este și o revenire mult așteptată și plină de emoție în fața unui public special pentru membrii corului și dirijorii lor, dr. Luminița Guțanu Stoian, director-dirijor principal și profesorul Jean Lupu, fondatorul corului de copii și tineret.

Programul concertului propune compoziții corale cu o largă varietate tematică și stilistică, atât lucrări laice și de inspirație folclorică românești cât și prelucrări din repertoriul internațional.

Programul serii este completat de momentele de solo și acompaniament instrumental, ale căror protagoniste sunt atât membre ale formației corale, cât și invitate speciale.

Maria Mihalache, Maria Nistor, Alexia Vasilescu și Filoteea Chiriac vor încânta auditoriul cu momentele de solo, Maria Crângașu cu cele de vioară și Andrada Coneac cu elemente de percuție.

Pianistele Magdalena Faur și Cristina Gheorghe sunt invitate speciale pentru acest eveniment și își vor aduce amprenta de sensibilitate completând sonoritatea remarcabilă a corului.

Corul de Copii și Tineret „Symbol – Jean Lupu” rămâne în Slatina pentru a da răspunsurile la Sfânta Liturghie Arhierească săvârșită de către Preasfințitul Sebastian, la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slatina, începând cu ora 09:00.

Maestrul Jean Lupu este născut în comuna Brâncoveni și cetățean de onoare al județului Olt, al Slatinei și al comunei sale natale.

CITEȘTE ȘI: Andra fără zahăr, dar cu mult talent

- PUBLICITATE -