Consiliul Elevilor organizează un marș pentru viața Georgianei Selea

Consiliul Județean al Elevilor Olt va organiza în 5 mai un „Marș pentru viață”, cu scopul de a ajuta la strângerea fondurilor necesare tratamentului Georgianei Selea, elevă a Colegiului Tehnic Metalurgic din Slatina.

Marșul începe la ora 14 de la Casa de Cultură a Tineretului și are ca punct final Esplanada din centrul municipiului. Pe traseu vor fi împărțite flyere, pe care găsiți contul în care se pot face donații, dar tinerii vor avea cu ei și urne mobile, pentru donații pe loc.

Georgiana a fost diagnosticată, în urmă cu aproximativ un an, cu o tumoră la nivelul hipofizei. Anul trecut a suferit o operație, dar i-a fost afectată vederea, iar fata a rămas şi cu un rest tumoral.

Acum, Georgiana trebuie să urmeze o radioterapie cu protoni în Franţa, costul acestui tratament fiind de 60.000 euro, iar timpul este limitat: 15 mai 2017.

Dacă nu puteți ajunge la acest eveniment, puteți să o ajutați și printr-o donație în conturile de lei, RO4O BTRL RONCRTOOB8063902, sau euro, RO528TRLEURCRTOOB8063901, deschise la Banca Transilvania, pe numele Virgilia Selea, mama Georgianei.

- PUBLICITATE -