Cum va arăta primul restaurant KFC drive-thru din Slatina și Oltenia

KFC construiește un restaurant Drive-Thru la Slatina, în imediata apropiere a Parcului Tineretului. Este prima unitate de acest tip a brandului în regiune.

KFC Slatina se construiește pe un teren de 2.958 mp concesionat de la Primăria Slatina și va avea o suprafață construită de 353.5 mp.

Clădirea cu regim de înălțime parter va avea o suprafață utilă de 267,78 mp și o capacitate de 62 clienți în restaurant (113,42 mp) și 36 clienți pe terasa exterioară, care va avea o suprafață de 34 mp.

Bretelele rutiere din incintă, inclusiv cea pentru linia Drive și platformele pentru parcări la sol (în suprafață totală de 1.342,04 mp) vor fi finisate cu covor asfaltic.

Parcarea exterioară pentru clienți și angajați va avea 20 de locuri dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități și grupurilor.

KFC Slatina va oferi toată gama de servicii, în incinta restaurantului, comanda în sistem Drive Thru la ferestre / cabine exterioare dedicate și serviciul Delivery la domiciliu.

În restaurant vor lucra maxim 16 angajați / tura de zi și maxim 8 angajați / tura de noapte.

Interesant este că noul restaurant KFC Slatina este puțin mai mic decât unitatea Drive-Thru Mc Donald’s situată vis-a-vis.

Mc Donald’s Slatina are o suprafață construită de 415 mp, dispune de un loc de joacă pentru copii, 30 locuri de parcare și circa 100 de locuri la interior și pe terasă.

CITEȘTE ȘI: Italienii de la Prysmian își deschid centru de excelență la Slatina

- PUBLICITATE -