De ce îmi place să scriu la Slatina Buzz?

Răspunsul la întrebare asta e unul foarte simplu.

În primul rând îmi place să scriu, scriu orice,articole, fac blogging şi m-am apucat şi de două cărţi online, pe care însă un am reuşit să le termin nici în ziua de azi. Profit la maxim de dreptul la liberă exprimare pe care mi-l dă minunata mea ţară.

Continui să scriu la Slatina Buzz, mai mult în mediul online decât în ediţia tipărită, deoarece îmi place atmosfera creată de oamenii din redacţie. Oameni care sunt deschişi mereu la proiecte noi şi pentru care jurnalismul este o pasiune, nu o meserie. 

Slatina Buzz mă lasă să scriu ce vreau eu şi cum vreau, nu îmi impune despre ce şi cum să îmi fac treaba. Mă lasă să îmi impun stilul mai diferit şi să fac articole care nu respectă schiţa clasică. De aia pe blogul meu din cadrul site-ului o să găseşti şi articole serioase, precum: „De ce, uneori, facultatea te scoate şomer cu diplomă?” dar şi articole făcute pur în stilul pamfletului. Bine, nici articolele mele mai serioase nu sunt chiar serioase, pentru că de, aşa sunt eu, un neconformist convins.

Slatina Buzz nu este un ziar care se ocupă de mondenităţi sau polítică locală. Este un ziar cu şi despre tineri. Redacţia este formată exclusiv din tineri, majoritatea încă elevi la liceele din oraş, care scriu despre oamenii care nu au apărut în articolele altor publicații şi despre evenimente care îi pot interesa,în mare parte, pe tineri.

Slatina Buzz este pentru mine un ziar modern la care îmi place să scriu şi pe care îmi place să îl citesc dimineaţa la cafea!

- PUBLICITATE -