De Ziua Presei, am devenit parteneri cu Radio Slatina

Slatina Buzz și cel mai ascultat post de radio din județul Olt, Radio Slatina, au devenit parteneri, chiar de Ziua Mondială a Libertății Presei.

Acest parteneriat urmărește, pe lângă promovarea și susținerea reciprocă, să ofere tinerilor din județ, participanți în cadrul programului Slatina Buzz, posibilitatea de a învăța și deprinde noțiuni de bază despre industria radio.

Mai mult, peste puțin timp, Slatina Buzz va fi prezentă pe postul de radio cu o emisiune specială, realizată de redactorii noștri.

Proiectul Radio Slatina a luat fiinţă pe 1 Noiembrie 2009, la inițiativa lui Ionuț Vătafu, alias DJ Johnny. De când a înfiinţat acest post de radio, Ionuț a muncit foarte mult pentru a-şi atinge visul de a deveni numărul unu în lumea posturilor de radio online, încercând în tot acest timp să mențină Radio Slatina la un nivel excepțional.

Ascultătorii interesați pot trimite dedicaţii pe internet accesând site-ul postului de radio care emite 24 de ore din 24.

Puteți asculta Radio Slatina direct din paginile noastre, folosind widgetul special prezent atât în homepage, cât și în interiorul articolelor, sau de pe radioslatina.ro

- PUBLICITATE -