Despre modă și stil de viață

Dacă înainte te îmbrăcai pentru că aşa era norma socială, acum poți merge pe jumătate dezbrăcat pe stradă şi nimeni nu poate avea vreo obiecție, pentru că nu ar mai apărea ca ceva vulgar.

Tu, prin vestimentație, exprimi ceva la un nivel la care nici nu te-ai gândi! Hainele noastre trebuie să țipe cine suntem, pentru că în viteza cu care trecem prin viață nu mai avem timp să cunoaştem o persoană cu adevărat. Trebuie să arătăm că suntem un fulg de nea special şi că merită să începi o discuție cu noi… Cel puțin asta ți se spune.

Da, sunt de acord să porți haine care să fie pe placul tău, pentru că şi ele sunt un mod de exprimare la îndemână, dar nu şi că trebuie să calci granițele artistice şi să arăți ridicol.

Sunt o adolescentă indecisă, experimentez diferite stiluri, uneori şi eu arăt teribil, dar încerc să arăt decent. Definiția decenței s-a extins în ultima perioadă, dar totuşi până şi moda are aceste limite.

Nu încerc să îngrădesc ideea ta despre haine sau dreptul la liberă exprimare, dar când te uiți în jurul tău judeci oamenii după aparențe, la rândul lor şi ei te judecă pe tine, e un cerc vicios.

Exprimă-te, fii cine sau ce vrei să fii, țipă la propriu sau la figurat ceea ce ai de zis, dar nu fii un dezastru al modei sau poți fi şi asta, trebuie să te simți bine în pielea şi hainele tale.

- PUBLICITATE -