Distracție pe gheață la Slatina

În sezonul rece este dificil să practicăm un sport. Ofertele nu sunt bogate şi în plus nu toată lumea se mobilizează uşor să iasă din casă, de la computer sau televizor, pentru a merge, mai ales după o zi plină, stresantă şi grea de muncă.

Copii noştri au nevoie de sport şi de pretexte pentru a face mişcare cât mai des. Sportul aduce multe beneficii unui copil: îi formează condiţia fizică, îi întăreşte sistemul imunitar, îi crează obiceiuri sănătoase de viaţă, îl ajută să socializeze şi să îşi formeze prieteni noi cu preocupări comune.

Patinajul este un sport foarte popular în sezonul rece. Dezvoltă atât condiţia fizică căt şi graţia, în cazul fetelor. Este o fericită îmbinare de mişcare intensă a tuturor muşchilor corpului,supleţe și eleganţă.

Slătinenii pasionaţi de patinaj se pot relaxa câteva ore pe gheaţă la patinoarul ce funcţionează pe Aleea Muncii lângă C.N.V „Nicolae Titulescu” (corpul B). Cu sprijinul Primăriei au reuşit să creeze un punct de atracţie pentru toți iubitorii sportului pe gheaţă.

Patinoarului artificial de pe Aleea Muncii a fost redeschis sâmbătă,17 decembrie începând cu orele 12:00.

Programul de funcționare va fi zilnic în cursul săptămânii, între orele 14.00–22.00, iar sâmbătă și duminică: între orele 12.00 – 21.00.

Tarifele practicate pentru persoanele care vor folosi patinoarul: copiii, elevii și studenții vor plăti 1,5 lei/oră, adulții: 3 lei/oră; închirierea patinelor – 2,5 lei/oră.

Începând cu 1 ianuarie 2017, tarifele vor fi următoarele: copiii, elevii și studenții vor plăti 2 lei/oră, adulți: 4 lei/oră; închirierea patinelor – 4 lei/oră.

 

 

- PUBLICITATE -