EXCLUSIV: Ce magazine vin în noul Shopping Park Slatina

Shopping Park Slatina, parcul comercial care se va construi pe locul fostei fabrici de pâine Aluta, va fi cel mai mare retail park din oraș, cu o suprafață totală de 16.500 mp.

Shopping Park Slatina are ca ancoră principală magazinele Kaufland și Lidl din strada Artileriei și va veni în completarea actualelor galerii comerciale deținute de Mitiska Reim.

Astfel, de clădirea unde funcționează în acest moment magazinele Deichmann, Pepco, Flanco și Takko, se vor alipi două noi spații comerciale cu o suprafață totală de 8.930 mp, iar spre magazinul Lidl se va construi un spațiu comercial cu o suprafață de 2.160 mp.

Centrul comercial, care cel mai probabil se va deschide până la sfârșitul anului, va dispune de peste 540 locuri de parcare, cu căi de acces din strada Artileriei și strada Drăgănești și va necesita o investiție de peste 11 milioane de lei.

Ce retaileri vor avea magazine în Shopping Park Slatina

Confirm site-ului dezvoltatorului proiectului, Apricot Development, în cel mai nou parc comercial din Slatina vor fi deschise șapte unități ale unor mari retaileri internaționali.

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.

Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania.

Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă.

Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina va fi cel de-al treilea magazin din Oltenia, după unitățile din Craiova și Râmnicu Vâlcea.

Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie, În acest moment, cehii au doar două magazine în România, la Buzău și Brăila.

- PUBLICITATE -