Jysk, Hervis și Kik fac angajări pentru magazinele din Shopping Park Slatina

Marii retaileri internaționali Jysk, Hervis și Kik fac angajări în oraș pentru noile unități din extensia Shopping Park Slatina.

Jysk caută Director Magazin care trebuie să conducă și să dezvolte o echipă, să ofere servicii excelente clientilor și să își asume responsabilitatea pentru toate deciziile din unitate.

Este disponibil și un post de Director Adjunct care va fi responsabil de zi atunci cand directorul de magazin este absent. În plus, trebuie să efectueze operațiuni corecte și la timp la casa de marcat.

Pe lângă salariu, angajații Jysk primesc tichete de masă, asigurare medicală și 20% reducere la produse.

Retailerul de articole sportive Hervis caută pentru prima sa unitate din Slatina Director Magazin și Recepționer / Gestionar.

Directorul de magazin trebuie să aibă obligatoriu experiență relevantă într-o poziție similară, preferabil în coordonarea unei echipe dе vânzări în retail.

Pachetul salarial al directorului Hervis este format din salariu fix competitiv, bonuri de masă si bonusuri din vânzări corelate cu performanța magazinului.

Recepționerul / Gestionarul trebuie să aibă studii medii (liceu, școală profesională) sau studii superioare (în curs sau finalizate), cunoștințe PC (MS Office), iar experiența anterioară pe un post similar este un avantaj.

Kik caută, pentru a doua sa unitate din Slatina, Șef Magazin cu experiență anterioară în coordonarea unei echipe de vânzări și minim studii medii (studiile superioare reprezintă un avantaj).

De asemenea, sunt disponibile și mai multe poziții de Vânzător cu studii medii, flexibil în ceea ce privește programul de lucru și cunoștinte bune de limba română.

CITEȘTE ȘI: Shopping Park Slatina se deschide în luna iunie a acestui an

- PUBLICITATE -