Huawei Nova Y90 – O Privire Mai Atentă

În acest articol vom arunca o privire asupra caracteristicilor cheie ale Huawei Nova Y90. Acestea includ un ecran LCD Full-HD de 6,7 inci (1080×2400 pixeli), 8 GB RAM și 128 GB Stocare internă. Vom analiza, de asemenea, motorul XD Fusion, despre care Huawei susține că vă poate îmbunătăți performanța cu până la 20%. Ce altceva mai are acest smartphone?

Ecran LCD Full-HD

Ecranul LCD Full-HD de 6,7 inci (10800×2400 pixeli) de pe Huawei Nova Y90 este un plus binevenit pentru segmentul mid-range. Oferă un raport de aspect de 20: 9, o baterie de 5000 mAh și un scaner de amprente montat lateral. 

În ceea ce privește echipamentul, HUAWEI Nova Y90 oferă un ecran mai mare, un procesor mai rapid și o baterie uriașă cu încărcare rapidă. Receptorul are un ecran LCD Full-HD de 6,7 inci (1080×2400 pixeli), care oferă o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Configurarea camerei este impresionantă, cu o cameră principală de 50 megapixeli f/1.8 și senzor de adâncime de doi megapixeli. Huawei Nova Y90 are, de asemenea, un scaner de amprente încorporat, ceea ce îl face o alegere ideală pentru iubitorii de selfie. 

Afișajul de pe Huawei Nova Y90 este un LCD Full-HD de 6,7 inci (10800X2400 pixeli). Huawei are o mulțime de opțiuni bune pe piață, dar poate fi necesar să faceți cumpărături.

8 GB RAM

Huawei Nova Y90 vine cu o memorie RAM de 8 GB și 128 GB Stocare internă. Este alimentat de un chipset Qualcomm Snapdragon 680 și vine cu capacitate dual-SIM. Bateria de 5000 mAh este susținută de încărcare rapidă de până la 40W. se știe că are un ecran LCD IPS de 6,7 inci cu o rezoluție de 1080 x 2388 pixeli și o rată de reîmprospătare de 90Hz.

Huawei Nova Y90 are un ecran mare și 8 GB RAM. Vine în patru culori, are o greutate de 13,5 uncii și rulează pe sistemul de operare EMUI 12. În special, 8 GB de memorie RAM este o caracteristică impresionantă.

În ceea ce privește fotografia, Huawei Nova Y90 are o configurație triplă a camerei, care include un senzor spate de 50 megapixeli și o cameră de 2 megapixeli cu diafragmă f/2.4. Camera frontală de pe Huawei Nova Y90 vine cu un senzor de 8 megapixeli și un modul de detectare a adâncimii. Are o baterie de 5000 mAh și acceptă încărcarea prin cablu Huawei SuperCharge 40W.

128 GB Stocare internă

Huawei Nova Y90 are un ecran impresionant, de 6,7 inci în diagonală de la colț la colț,rezoluție de 1080 x 2388 pixeli. De asemenea, are un receptor GPS încorporat, care utilizează toate semnalele de satelit disponibile pentru a determina locația dvs. pe Pământ. Camera Huawei Nova Y90 are autofocus, care ajută la reglarea fină a focalizării fotografiei.

Huawei Nova Y90 rulează sistemul de operare Android V12.0 din cutie și include o baterie Li-Po 5000 mAh. Acesta este dotat cu o memorie RAM de 8 GB și 128 GB de stocare internă. Telefonul are o capacitate dual-SIM, un senzor de amprentă pe spate și senzor virtual de proximitate și accelerometru.

8 GB RAM și 128 GB Stocare internă îl fac unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață. Telefonul are, de asemenea, o baterie de 5000 mAh și acceptă încărcare rapidă de până la 40W. este disponibil în alb perlat, verde smarald și negru la miezul nopții.

Huawei Nova Y90 are, de asemenea, o cameră frontală de 8 MP, cu algoritmi AI pentru a îmbunătăți caracteristicile faciale și tranzițiile de fundal netede. Camera din spate include un senzor f/1.8 de 50 megapixeli, precum și o diafragmă f/2.4 de 2 megapixeli. Există, de asemenea, o opțiune dual-sim, iar utilizatorii pot filma din față și din spate în același timp. Un scaner de amprente ajută la deblocarea telefonului dacă există o greșeală făcută în timpul deblocării acestuia.

XD Fusion Engine

Motorul XD Fusion din Huawei nova y90 livrare gratuita este o caracteristică nouă a celui mai recent smartphone emblematic Huawei. Noua tehnologie utilizează tehnici de fotografie computațională pentru a îmbunătăți imaginile și videoclipurile capturate de cameră. Camera are un senzor Ultra Vision de 50 MP, un filtru de culoare RYYB și un motor XD Fusion. De asemenea, are un senzor RYYB CFA de înaltă sensibilitate, care colectează cu 40% mai multă lumină decât senzorii rggb standard.

XD Optics și XD Fusion Pro true chroma image engine lucrează împreună pentru a crea imagini cu fidelitate ridicată a culorilor. Huawei susține că acest lucru permite imaginilor să pară mai realiste decât oricând. Sistemul dual-camera al smartphone-ului include o cameră color primară de 40 de milioane de pixeli, un senzor multispectral cu 10 canale și un zoom digital. XD Fusion Pro true chroma image engine simulează viziunea umană prin captarea detaliilor în afara luminii vizibile. De asemenea, participă la XD Fusion Pro computational photography, care oferă Fotografii cu rezoluție mai mare și reproducere mai bogată a culorilor.

Motorul XD Fusion folosește un NPU bazat pe Da Vinci pentru a imita modul în care creierul uman procesează informațiile vizuale. Procesează imagini la nivel de pixel și combină culoarea, detaliile, intervalul dinamic și bokeh, rezultând imagini Portret de înaltă calitate pentru utilizatorii finali

- PUBLICITATE -