Recenzie Huawei Band 7-este potrivit pentru tine?

Având în vedere prețul de Huawei Band 7 este o parte esențială a decide dacă sau nu să cumpere unul. Dar ce alte lucruri merită luate în considerare înainte de a lua o decizie? Continuați să citiți pentru a afla despre durata de viață a bateriei, opțiunile de vizionare a feței și caracteristicile. Citiți mai departe pentru a descoperi de ce.

Caracteristici

Acest nou model este ultra-subțire, ușor și fabricat din polimer durabil. Corpul său verde măsoară 44 x 26 x 10 mm. dispozitivul oferă funcții de monitorizare a ritmului cardiac, pedometru și monitor de somn. Indiferent dacă planificați un weekend departe sau călătoriți pentru afaceri, această bandă de fitness vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun cu obiectivele dvs.

Huawei Band 7 este atât durabil, cât și ușor. Nu folosește niciun metal pentru a face carcasa. Ecranul de 1, 47 inci este ascuțit și oferă un contrast deosebit. Huawei band 7 este disponibil în negru, verde și roșu. Huawei continuă să extindă caracteristicile dispozitivelor sale purtabile.

Alte caracteristici ale Huawei Band 7 includ detectarea oxigenului din sânge, monitorizarea somnului, monitorizarea ritmului cardiac și funcționalitatea de plată NFC. O altă caracteristică majoră este integrarea sporită a telefonului, inclusiv controlul muzicii și controlul camerei de la distanță. Acceptă chiar și răspunsuri rapide și răspunsuri la apeluri telefonice, ceea ce este o veste excelentă pentru persoanele care se bucură de un stil de viață activ.

Huawei Band 7 vine cu un asistent digital încorporat. Poate oferi exerciții de respirație pentru a ajuta la reducerea stresului. De asemenea, vă poate monitoriza ritmul cardiac și vă poate informa dacă dormiți suficient sau dacă rămâneți în urmă pe trepte. De asemenea, puteți utiliza banda pentru a seta mementouri și a face fotografii. 

Preț

Huawei Band 7 dispune de o suită completă de senzori de monitorizare a sănătății, inclusiv un monitor de ritm cardiac și o citire SpO2. Pentru femei, trupa are o caracteristică de urmărire a ciclului menstrual. Banda este impermeabilă până la 50 de metri. Durata de viață a bateriei benzii 7 este modestă de 100 mAh. Vă puteți aștepta să obțineți mult mai mult pentru banii dvs. cu un tracker de fitness de ultimă generație. 

Spre deosebire de predecesorul său, Huawei Band 7 este rezistent la apă, cu o durată de viață a bateriei de 2 săptămâni. Dacă aveți pielea sensibilă, Huawei Band 7 este monitorul perfect pentru sănătate. Oferă câteva caracteristici importante de sănătate, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea oxigenului din sânge și modurile multi-sport.

Durata de viață a bateriei

Trupa poate fi purtată și pentru notificări, comenzi muzicale, mementouri, aplicații sociale, cronometru, cronometru, Lanternă și asistent vocal. Trupa oferă caracteristici complete de monitorizare a sănătății. Vă ghidează spre obiceiuri sănătoase prin monitorizarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge și a nivelului de stres. Banda are un cip GPS încorporat și poate fi conectată la un smartphone prin Bluetooth 5.2. Huawei band 7 are, de asemenea, o actualizare OTA, care vă ajută să rămâneți la curent cu software-ul telefonului.

Durata de viață a bateriei Huawei band 7 este impresionantă. Banda are, de asemenea, suport de încărcare fără fir. Durata de viață a bateriei Huawei band 7 este impresionantă. Huawei Band 7 are o listă lungă de caracteristici. Este rezistent la apă până la 50 de metri, cântărește 16 grame (28 g cu cureaua) și urmărește ritmul cardiac, nivelurile de oxigen din sânge și somnul. Se sincronizează cu aplicația Huawei de pe telefon și chiar vă permite să gestionați obiectivele de fitness. 

Uita-te la fețe

Dacă aveți un Huawei band 7, îl puteți personaliza cu ușurință cu diferite fețe de ceas. Tema Studio este o aplicatie mare pentru acest lucru. UI este elegant și simplu de utilizat, și-l face editare widget-uri fata de ceas simplu. Theme Studio este compatibil cu mai multe produse Huawei și va continua să adauge noi funcții pe măsură ce sunt actualizate.

Puteți alege o față de ceas preinstalată sau puteți descărca una diferită. Aplicația de sănătate vine cu mai mult de patru mii de fețe de ceas diferite pentru a alege de la. Huawei Band 7 afișează notificări din toate aplicațiile. Puteți răspunde la mesaje text, Trimite imagini instantaneu, sau răspunde la mesaje cu câteva clicuri de încheietura mâinii.

Puteți schimba curelele și culorile Huawei Band 7, în funcție de preferințe. Are rezistență la apă de cinci atm și un senzor de ritm cardiac. În plus, puteți schimba fața ceasului după bunul plac descărcând aplicația Watch Face din app store. Există, de asemenea, o mulțime de aplicații pentru a vă personaliza ceasul.

- PUBLICITATE -