Întâlnire la superlativ în Greceanu

Elevii Colegiului Național „Radu Greceanu” au organizat în 15 septembrie 2017 prima ediție a evenimentului „Ziua Absolventului”.

Ideea a aparținut unui absolvent din promoția 1997, iar liceenii au reușit să recreeze atmosfera anilor de liceu din acea perioadă. Cu ținute specifice anilor 90’, absolvenți din toate timpurile au răspuns prezent la eveniment. Participarea la orele de curs, strigarea catalogului în clase, meciurile de fotbal și de baschet, dar și autenticul gust de halviță și bragă au fost câteva din lucrurile de care s-au bucurat absolvenții.

Absolvenți, elevi și profesori ai „LRG-ului” au purtat discuții libere în amfiteatru, împărtășind experiențe și întâmplări inedite din viața de elev în liceul cu o tradiție de invidiat al orașului.

Gândurile absolvenților …

„Este prima dată când aud sau când particip la un astfel de eveniment și mi se pare extraordinar. Eu sunt bucuroasă că s-a organizat și că am putut să particip”, Oana Zlăvag.

„Mă simt super azi ,aici printre voi! Felicitări!”, Liana Bodescu.

„Felicitări organizatorilor, felicitări profesorilor, felicitări elevilor, mult succes în continuare!”

„O plăcere să revăd locurile adolescenței mele! … Un sfat pentru elevi spus de domnul diriginte Georgescu: <Atingeți-vă scopul în viață (visul) însă nu uitați drumul, trăiți clipa (prezentul), este unică!>”, Cristina Oancea, clasa XII H, 1995.

„Gesturile mici ajung cu timpul gesturi mari, mulțumim celor care au făcut posibilă întâlnirea după 20 de ani”, Elena Similescu.

„Deși evenimentul este la început, ne simțim extraordinar !…”, Cristina Constantinescu – 1997.

- PUBLICITATE -