McDonald’s Slatina, la Unitatea Militară, strada Tunari

McDonald’s Slatina, o unitate de tipul McDrive, se va construi pe un teren din fosta Unitate Militară cu o suprafață de aproximativ 3.400 mp, situat la intersecția străzii Tunari cu Bd. A.I. Cuza.

Conform Gazeta Nouă,  McDonald’s Slatina va avea o suprafață construită de 415 mp, va dispune de un loc de joacă pentru copii, care va fi utilizat la serbarea zilelor de naștere, 30 de locuri de parcare și circa 100 de locuri la interior și pe terasă.

La McDonald’s Slatina vor lucra 60 de persoane. În general, unitățile McDrive au program non-stop pentru partea de servire drive thru.

McDonald’s: Dorim să ne implicăm activ în comunitate

Contactați de Slatina Buzz, reprezentanții McDonald’s ne-au declarat: „Principala noastră prioritate este să fim aproape de clienții nostri, să fim acolo unde au nevoie de noi, să ne implicăm activ în comunitate (și să dezvoltăm comunități noi de prieteni ai McDonald’s). Ne bucurăm să deschidem restaurante în orașe în care nu am fost prezenți până acum, cum este și Slatina, să oferim noi locuri de muncă și să susținem comunitatea locală.”

- PUBLICITATE -