KFC a deschis la Slatina primul restaurant de tip Drive-Thru din Oltenia

KFC inaugurează astăzi, 4 aprilie, prima sa unitate din municipiul Slatina, ajungând în peste 40 de orașe din toate regiunile țării. Este cea de-a 26-a locație de tip Drive-Thru a brandului american în România și prima din Oltenia.

KFC Drive Thru Slatina este amplasat în str. Tunari nr 1D, lângă restaurantul McDonald’s și Parcul Tineretului, are o suprafață de 350 mp, cu o capacitate de 64 de locuri în interiorul restaurantului, 32 pe terasă și o echipă formată din 60 de angajați.

Locația funcționează zilnic în intervalul orar 08:00 – 24:00 și le oferă clienților posibilitatea de a servi produsele în incinta restaurantului, de a achiziționa produsele la pachet (prin Click&Collect), prin intermediul serviciilor de Drive-Thru, precum și prin aplicațiile platformelor de livrare.  
 
KFC Slatina integrează și o serie de tehnologii digitale care fluidizează procesul de comandă. Astfel, locația este prevăzută cu ecrane digitale pentru prezentarea produselor și a ofertelor și cu kioskuri digitale, prin intermediul cărora clienții își pot comanda produsele.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Povestea succesului „Proper pizza&pasta”

- PUBLICITATE -