Povestea succesului „Proper pizza&pasta”

Dincolo de granițele României, se năştea acum şapte ani o franciză cu un nume ce reliefă lucrul „proper” (adevărat). Totul a început ca un basm, frumos şi treptat. Pe strada Cornişei, în Slatina, lângă magazinul Digi, s-a deschis al treilea restaurant al francizei „Proper Pizza&Pasta” în România.

„Am lucrat în acest domeniu în Irlanda, după care am intrat într-un parteneriat şi apoi am deschis propriul business în Londra cu patru locații, acum şapte ani. Acestea au avut parte de un mare succes şi care funcționează şi azi sub acelaşi nume. M-am întors în țară şi am deschis prima pizzerie în Râmnicu Vâlcea în aprilie 2017, după care a urmat cea de la Drăgăşani şi acum cea din Slatina”, spune Nicu Robert, francizorul Proper pe piața locală.

Motivul pentru care a ales să se extindă şi în Slatina îl constituie progresul industrial, întrucât „totul merge, sunt multe fabrici, iar Slatina avea nevoie de un concept mai nou de fast food-pizza.”

Meniul lor este variat, făcând câte ceva din fiecare: pizza, burgeri, paste, deserturi şi lista poate continua. De asemenea, pe lângă mâncăruri special gândite pentru vegetarieni, doresc ca în viitor să facă o pizza fără gluten, dat fiind faptul că multe persoane au intoleranță la gluten.

Succesul lor a fost garantat tocmai de faptul că fac totul proaspăt, gătind în fața clienților, „totul fiind la vedere”. Un al motiv ce a dat creație succesului face referire la raportul calitate-preț, „prețurile sunt accesibile”. Printre plusuri se numără şi experiența, profesionalismul de care dau dovadă.

„În Anglia toată lumea comandă online, aşă că am dezvoltat un sistem online de comenzi, precum şi o aplicație. În celelalte două locații predomină comenzile online. Vrem să batem un timp record de livrare de doar 30 minute”, adaugă francizorul.

Dacă doriți să faceți o comandă online sau telefonic trebuie să ştiți că o puteți face începând de mâine, 15 iunie 2018. Cu un click aici pătrundeți în universul pizzeriei „Proper Pizza and Pasta”, de unde puteți să faceți comandă!

Există posibilitatea ca să apară o a două locație în oraş, dacă lucrurile evoluează bine. Nicu Robert a investit 70-80 mii de euro în afacere, iar cifra de afaceri de la cele două locații din România, de un milion euro pe an, este dovadă vie a faptului că Proper (lucrul bine făcut) a avut şi are un mare succes!

„În Marea Britanie începutul a fost uşor, întrucât ai parte de ajutorul statului, în timp ce e în România este multă birocrație. Pe viitor dorim să ne extindem la nivel național.”, spune Nicu Robert.

- PUBLICITATE -