McDonald’s Slatina se pregătește de deschidere. Încă se fac angajări!

La McDonald’s Slatina se lucrează intens, pregătirile pentru marea deschidere din luna august fiind în toi. Deja s-au montat firmele luminoase și topoganul din locul de joacă.

Totuși, în continuare, pentru McDonald’s Slatina se caută, conform portalului eJobs.ro:

Hostess

Poți aplica, conform site-ului companiei, „dacă îţi place să fii o gazdă bună şi să interacţionezi cu cei din jur, dar mai ales dacă îţi place să zâmbeşti”.

Venitul este de 2.300 lei, net, lunar și include valoarea tichetelor de masă şi a beneficiilor calculate pentru angajaţii cu normă întreagă de opt ore.

Guest Experience Leader

Conform mcdonalds.ro, din această poziție vei interacționa „zi de zi cu clienţii şi ai ocazia să le explici ce înseamnă inovaţia la McDonald’s. Nu ştiu să comande la kiosk-urile digitale? Nu-i nimic, cu siguranţă se vor bucura să îi ajuţi.”

Venitul este de 2.500 lei, net, lunar și include valoarea tichetelor de masă şi a beneficiilor calculate pentru angajaţii cu normă întreagă de opt ore.

Crew

Pentru această poziție vei avea parte de ore de pregătire profesională, un program flexibil şi vei face parte dintr-o echipă dinamică.

Venitul este de 2.000 lei, net, lunar și include valoarea tichetelor de masă şi a beneficiilor calculate pentru angajaţii cu normă întreagă de opt ore.

Barista

Dacă „dimineţile sunt momentele tale preferate ale zilei şi doreşti să fii mereu cel care aduce zâmbetul pe buze celor din jur”, atunci poziţia de Barista McCafe este ideală pentru tine.

Venitul este de 2.000 lei, net, lunar și include valoarea tichetelor de masă şi a beneficiilor calculate pentru angajaţii cu normă întreagă de opt ore.

- PUBLICITATE -