Pantomix, o altfel de trupă de teatru

Pantomix este o trupă de pantomimă formată din patru adolescenţi: Andrei Florescu, Ciprian Andrei, Edi Stancu şi Radu Băluță. Pantomima este o formă de teatru mut pe un fundal muzical. După succesul de la iUmor, unde au ajuns în semifinală, ne-am dorit să-i cunoaștem mai bine.

Ne puteți spune ce e Pantomix? „Este o trupă de pantomimă pe care am înfiinţat-o în urmă cu 3 ani.”

Ce reprezintă această trupă? „Nu reprezintă neapărat un plan de viitor, este pur şi simplu un hobby, ceva ce ne pasionează în timpul liber, ceva pentru divertisment.”

Cum v-a venit ideea înfiinţării? „Nu ştiam ce să facem la proba de talente de la Balul Bobocilor, iar după asta am participat la <Tinerii au talent>, unde am fost câştigători.”

Aveţi porecle sau nume de scenă? „Nu, personajele noastre nu au neapărat un nume pentru că se bazează pe muzică.”

De ce aţi ales pantomima, şi nu teatrul? „Este mult mai uşor să interacționezi cu publicul.”

Care este cea mai mare realizare a voastră? „Semifinala de la iUmor.”

Ce aveţi de gând să faceţi pe viitor? „Ca trupă este destul de greu, deoarece trei dintre noi o să plecam la facultate după acest an şi nu ştim cât de des o să ne mai vedem, deci nu ştim momentan.”

Ce hobby-uri aveţi? „Fotbal, sală, şah, avem o diversitate mare de hobby-uri.”

Aveţi de gând să organizaţi evenimente viitoare? „Da, suntem deschişi la absolut orice. De exemplu avem de gând să facem un spectacol caritabil pentru un azil de bătrâni.”

Ce v-a determinat să vă alăturaţi? „Pasiunea pentru teatru şi faptul că mereu publicul se ridică în picioare şi ne aplaudă.”

V-aţi lăsat descurajaţi de reacţia juriului la iUmor? „Foarte puţin, dar a fost destul de frustrant pentru că am lucrat destul de mult la piesă.”

Cât timp aţi lucrat la ultima piesă? „Trei săptămâni, dar este destul de greu să asculţi o mulţime de melodii şi să creezi o poveste pe care să o mimezi.”

Este o singură persoană din trupă care face colajul de melodii pentru piesă? „Nu, Edi şi Ciprian se ocupă de asta.”

De unde vine numele Pantomix? „L-am ales pur și simplu.”

- PUBLICITATE -