Raftul cu Bunătăți Locale, disponibil și în județul Olt, în magazinele Profi

Din această săptămână, producătorii locali din județul Olt sunt prezenți cu produse ale lor la Raftul cu Bunătăți Locale inaugurat la magazine Profi din Slatina, Corabia, Scornicești și Piatra Olt,  unde acestea ajung zilnic.

Pentru început, aproape 20 de producători alimentează Raftul cu Bunătăți Locale din magazinele Profi Super din Strada Toamnei 6, și Strada Ecaterina Teodoroiu 2 din Slatina, Profi Super din Strada Ion Heliade Rădulescu 4 din Corabia, Profi Super din Strada Libertății 6 din Scornicești și Profi Loco din Strada Stadionului 2, din Piatra-Olt.

Produsele sunt puse la vânzare în cantități limitate și doar în magazine selectate pentru a permite producătorilor să își păstreze modul de preparare și calitatea tradiționale, fără a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospețime și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone.

CITEȘTE ȘI: Ce viteză are internetul fix în județul Olt. Cum stăm față de vecini

Programul de susținere a producătorilor locali inițiat de Profi prin Raftul cu Bunătăți Locale a fost prezentat prima dată în septembrie 2022. Anul trecut a cuprins 120 de furnizori locali artizanali, cu peste 800 de articole tradiționale, prezenți în 25 de magazine Profi din 21 de localități.

Cu peste 28.000 de angajați, 1.711 de magazine proprii si Partener deschise în 846 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România.

- PUBLICITATE -