Slatina în jocul Euro Truck Simulator – Road to Black Sea

Slatina apare în cea mai nouă versiune a jocului Euro Truck Simulator 2. În „Road to Black Sea”, pasionații de camioane au posibilitatea să conducă prin România, Bulgaria și partea europeană din Turcia.

Pentru un plus de autenticitate, în România și Bulgaria, șoferii de tir vor întâlni celebrele căruțe.

Ce locuri din Slatina poți recunoaște în joc

Podul Olt de la ieșirea dinspre Craiova și Podul de cale ferată de la ieșirea dinspre Milcov/Recea sunt realizate perfect, asemănarea cu realitatea fiind uluitoare. Mai mult, în zona giratoriului de la intersecția cu strada Milcov, se pot vedea și mai multe clădiri industriale.

Din zona de blocuri poți recunoaște cu ușurință sensul giratoriu de la Steaua, cu locul de joacă și supermarketul Lidl din zonă (chiar dacă în joc nu are acest nume). Mai mult, sunt prezente indicatoarele către zona industrială și panoul publicitar de la intersecția străzii Drăgănești cu Artileriei.

Nu a fost uitată nici intrarea în Slatina dinspre Pitești, fiind recreată stația de distribuție a energiei electrice. Nu lipsesc nici Alro, reprezentanța Ford, sau fosta fabrică Rulemnți, deși nu sunt recreate perfect.

În joc, Slatina este un oraș de tranzit, iar singurul loc din oraș unde poți livra produse este Spinelli (situat fix pe locul fabricii Pirelli).

Mai mult, nu lipsește nici orașul Balș, deși virtual este mult mai ușor de traversat față de realitate 😀

Euro Truck Simulator este o serie de jocuri de simulare a vehiculelor de transport marfă dezvoltată de SCS Software. Primul titlu al seriei, Euro Truck Simulator, a fost lansat pe 29 august 2008 pentru Microsoft Windows și OS X.

- PUBLICITATE -