Trofeul Festivalului REGE rămâne acasă

Marele trofeu al Festivalului Interjudețean de Teatru „REGE” a fost câștigat de trupa omonimă din Colegiul Național „Radu Greceanu”.

Trupa coordonată de Daniela Iancu a pus în scenă piesa „Occident Expres”, de Matei Vișniec, iar interpretarea a atras aprecierile publicului și ale juriului.

Mai mult, trupa a primit și trofeul pentru cel mai bun decor, în timp ce componenții acesteia au primit premii individuale: Alexandru Dragomir a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal. Mihaela Ducu, premiul de popularitate, iar Larisa Zorlescu, premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Premiul I la categoria trupe a fost câștigat de Școala de Teatru „Dreamers” pentru piesa „Omul de la cablu”, iar Palatul Copiilor „Adrian Băran” a câștigat premiul pentru costume, cu piesa „Angajare de clown”.

Individual, Emilia Ivan de la Colegiul Național „Ion Minulescu” a câștigat premiul I pentru monologul „De vorbă cu mine”.

Cea de-a patra ediție a Festivalului de Teatru pentru elevi „REGE” s-a desfăşurat în Amfiteatrul „Traian Biju” al Colegiului Național „Radu Greceanu”, vineri și sâmbătă, 26-27 mai.

- PUBLICITATE -