VreauLa, platformă pentru elevii care vor să se pregătească de facultate

  • VreauLa oferă gratuit exerciții grilă și simulări de admitere pentru toți liceenii care vor să aplice la facultate.
  • Pentru moment utilizatorii se pot pregăti pentru admiterea la Politehnică, urmând ca, în perioada următoare, platforma să se extindă și la alte specializări precum Medicină și Drept.

Misiunea startup-ului este de a oferi posibilitatea oricărui liceean să se pregătească virtual pentru examenul de admitere, într-un mod interactiv. 

„Inițial ne-am propus să lansăm platforma în următorul an universitar, însă situația actuală în care școlile sunt închise și nu se mai organizează simulări de admitere la facultate, ne-a motivat să grăbim dezvoltarea și să venim în ajutorul liceenilor care își doresc sa continue pregătirea pentru facultate”, a spus Codruț Lemeni, co-fondator.

2.300 de grile unice cu răspuns imediat

Pentru moment, cei care se înregistrează pot să rezolve peste 2.300 de grile unice cu răspuns imediat la exerciții de matematică, fizică și informatică, dar și să participe la simulari de admitere pentru Politehnică.

Pe platformă vor fi adăugate peste alte 150 de seturi de exerciții, în prezent aflate în faza de verificare. Cele disponibile momentan au fost elaborate pornind de la tipurile de exerciții din grilele de admitere din anii precedenți din cadrul facultăților politehnice.

Codrut Lemeni & Mihai Pirvulet VreauLa

VreauLa a fost dezvoltat de Mihai Pirvuleț și Codruț Lemeni, studenți la Politehnică în anul II. Peste 500 de liceeni s-au înscris în ultimele 3 săptămâni pe varianta beta a platformei.

Echipa este în căutare de profesori și colaboratori interesați să contribuie cu teste noi de la alte facultăți, pentru a crește lista de materii disponibile online. 

- PUBLICITATE -