Alex Georgescu, viitoarea stea a naționalei de fotbal

Alex Georgescu, actual fundaş al lotului naţional România U17, viitor reprezentant al Slatinei în fotbalul mare. Află cum a ajuns să joace pentru F.C. Viitorul Constanţa şi România U17 din următorul interviu.

De cât timp practici acest sport? „Practic acest sport de la vârsta de 7 ani.”

De ce ai ales fotbalul? „Fotbalul este sportul care m-a atras încă de mic.”

Care este cea mai mare realizare a ta? „Consider că cea mai mare realizare este faptul că sunt la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, care la ora actuală este cel mai bun club de juniori din România.”

Care a fost cel mai dificil meci de până acum? „Cel mai dificil meci al meu a fost la lotul naţional U17 împotriva Portugaliei.”

În acești ani ai avut accidentări grave? Te-ai gândit să renunţi? „Nu am avut accidentări grave de când m-am apucat de fotbal, şi chiar daca aş fi avut vreo accidentare n-aş fi renunţat. Fotbalul este viaţa mea şi nu am să renunţ niciodată. ”

Pe ce post joci în prezent? „Pe postul de fundaş dreapta.”

Ce calităţi consideri că te-au adus unde eşti acum? „Tehnica şi viteza.”

La ce echipă joci în prezent? „La F.C. Viitorul Constanţa.”

La ce club ţi-a plăcut cel mai mult până acum? „Bineînțeles că la Viitorul. Aici este o academie frumoasă care o sa scoată foarte mulţi jucători.”

Cum ai reuşit să ajungi în lotul naţional, România U17? „Am fost informat de antrenor că am fost chemat la o selecţie a lotului naţional. Că se bazează pe mine şi trebuie să dau tot ce am mai bun. Dupa selecţie a urmat un cantonament în Cipru şi mai multe acţiuni ale lotului naţional la care am fost convocat. Am confirmat că pot să rămân acolo prin munca depusă si realizările mele.”

Care a fost cel mai lung cantonament? „Cel mai lung cantonament a fost în Cipru.”

Care a fost cea mai frumoasă locaţie unde ai jucat? „În Olanda.”

Ai vreun hobby? „Da, îmi place să ascult muzică pop.”

Ce doreşti să faci pe viitor? „Uşor, uşor, să fac pasul către echipa mare şi de acolo să ajung la o echipă de fotbal puternică din Europa.”

Ai un motto? „Niciodată nu am să uit de unde am plecat, dar nici unde trebuie să ajung.”

Ce sfaturi poţi să ne oferi? „Prin muncă, seriozitate și atitudine poti să-ţi îndeplineşti visul. Succesul vine atunci când eşti pregătit.”

- PUBLICITATE -