AS Milcov a reușit promovarea în Liga a III-a

AS Milcov a câștigat meciul cu Viitorul Dăești, campioana județului Vâlcea și a reușit promovarea în premieră în liga a III-a.

Echipa de lângă Slatina a terminat victorioasă cu 2-0 returului meciului de baraj, după ce în tur scorul a fost egal, 0-0.

Golurile milcovenilor au fost marcate de Tudor (minutul 47), care a marcat cu un șut din afara careului și Precup care a marcat din poziție singur cu portarul în minutul 87.

Partida a fost una cu două reprize total diferita, prima fiind caracterizată de un fotbal foarte slab, în timp ce după pauză, cele două echipe s-au metamorfozat și au reușit să ofere un spectacol pe cinste, foarte apreciat de cei prezenți.

S-a jucat foarte mult pe contre, cu Viitorul Dăești la cârma jocului minute bune, timp în care au avut și câteva ocazii mari de a înscrie, mingea lovind o dată și bara porții lui Turianu.

Meciul, disputat pe terenul sintetic din complexul 1 Mai Slatina, a fost urmărit de aproximativ 500-600 de oameni care au umplut singura tribună și au înconjurat terenul.

AS Milcov:

Turianu (portar), Burcea (min. 68 Rezeanu), Căpraru, Ciurea, Preda, Tudor, Precup, Ioniță, Marin Florin, Amza, Iordache.

Rezerve: Miu, Covercă, Dragoş Niculescu, Râmboiu, Madalin Ion, Bîră.

Antrenor: Ionuț Tache

Viitorul Dăeşti:

Vlădoi (portar), Moldoveanu, Nicolaescu, Chiripuş, Fistogeanu, Cosma, Schinteie, Bogdan Preda (min. 52 Pătrănoiu), Naciu (min. 10 Filipoiu), Simion , Neacşu (min. 70 Pușcatu)

Rezerve: Vîlceanu, Păun, Pătularu, Vlad

Antrenor: Cosmin Ursu

Foto Buzz!

https://youtu.be/b2V4TEHAXq8

- PUBLICITATE -