Scrisoare de la un înger!

Scrisoare de la un înger care nu a apucat să-și ia rămas bun

366
candle

„Mi-e bine aici, totul e așa cum nici nu îndrăznim noi să visăm pe Pământ! Un singur lucru mă întristează: faptul că toți îngerii de langă mine au o lumină în mână.

Am și eu dar nu e aprinsă! Acum câteva minute, un înger mi-a mărturisit că  am lăsat prea multă suferință pe Pământ, prea mulți oameni plâng în urma mea, iar fiecare lacrimă face ca lumina mea să se stingă! Vă rog NU MAI PLÂNGEȚI, lăsați lumânările să ardă, nu le mai stingeți cu lacrimi pline de amar și regret!

Publicitate

Astăzi mi-a fost permis să arunc un ochi pe Pământ, mi s-a spus că acolo mi se pregătește înmormântarea! Am putut să stau deasupra fiacăruia dintre voi, cei care ați fost langă mine, dar și lângă cei care au vărsat o lacrimă pentru mine, din depărtare! Ați fost foarte mulți, mi-ar fi plăcut să mă puteți vedea și voi, să îmi răspundeți la zâmbete, să simțiți cum vă șterg lacrimile de pe obraji!

NU MAI PLANGE, MAMĂ! Mamă dragă, iartă-mă că nu te-am ascultat! Mamă dragă, iartă-mă că te-am făcut să te usuci de durere că nu ai să mă mai poți vedea! Mamă draga, dar nu-ți dai seama cât de bine îmi e aici! Mamă dragă, știu că sunt egoist, dar eu te pot vedea în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut! Mamă dragă, de aici te pot proteja așa cum pe Pământ n-aș fi reușit niciodată să o fac! Mamă iubită, gândește-te la puiul tău, căci e bine, e acolo unde toți și-ar dori să fie, un loc mai minunat decât aici n-ai să întâlnești niciodată! Ai grijă de tata și spune-i ca de abia aștept să-l văd râzând, că de abia aștept să mă pot uita în ochii lui și sa-i pun zâmbetul pe față!1796060_481765531966136_8237246245551442233_o

DRAGĂ ȘI IUBITĂ SORA, NU MĂ MAI PLÂNGE CU DOR ȘI JALE! Iubită și frumoasă soră, de abia aștept să te însoțesc în fiecare loc pe care-l vei atinge cu piciorul, acum pot să merg oriunde cu tine, nu mă mai reține nimic, iar pe tine, mai mult ca pe oricine, te voi proteja de orice necaz! Dragă soră, nu lăsa frica să te cuprindă, voi fi lângă tine mereu! Adorabilă stea, nu-ți face griji pentru mine, nu mă mai doare nimic, nu mai simt nicio durere, mă simt ușor ca un fulg, curat ca lacrimile tale sincere; poate că dacă aș fi rămas lângă voi, pe lângă suferința teribilă pe care aș fi văzut-o pe chipurile voastre, ar fi trebuit să mă înfrunt și cu  chinurile pe care mi le dădea corpul meu!  Iubită soră, voi fi lângă tine mereu, așteaptă-mă în vis, căci ne vom întâlni curând!

DRAG OM, PUNE-ȚI GÂNDURILE ÎN ORDINE! Drag om, pune-ți gândurile în ordine, nu tu m-ai omorât! ALCOOLUL, VITEZA ȘI ADRENALINA au făcut-o, tu doar ai fost corespondentul lor! Nu asculta oamenii care te judecă prea tare, știi bine ca aș fi murit pentru tine și uite că am făcut-o! Te pot proteja și pe tine, drag om, însă doar dacă ai să te schimbi! Viața nu e clădită pe un munte de bani. Viața e clădită pe iubire, sacrificiu, respect, tărie de caracter! Drag om, dacă mi-ai fost vreodată un prieten adevărat, du-ți crucea, familia mea o duce pe a mea, nu-i lasa să se chinuie singuri! PRIETENI PÂNĂ LA MOARTE!

DRAGI OAMENI DE PRETUTINDENI, CONȘTIENTIZAȚI RISCURILE LA CARE VĂ ÎNHĂMAȚI! EU AM AVUT ÎNCREDERE ȘI AM PLĂTIT-O CU TOATE LACRIMILE PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNDUR!

VREAU SĂ VĂ VĂD ZÂMBIND,

VREAU SĂ AM LUMINA APRINSĂ,

VĂ IUBESC DIN TOT SUFLETUL!

MOARTEA NU NE SEPARĂ PE VECIE!”

Publicitate