Se fac angajări în Slatina

Be Ready Solutions recrutează în perioada  05 Octombrie – 25 Octombrie 2017, 8 specialiști pentru 2 posturi, ambele în Slatina.

Printre posturile ofertate  de Be Ready Solutions se numără cel de șofer-curier cu un necesar de 3 specialistiVă calificați pentru acest post dacă sunteți absolvent de liceu, aveți cel puţin un an experienţă în distribuție sau transport și dețineți permis de conducere minim categoria B. Detalii găsiţi AICI!

Compania recrutează deasemenea 5 candidaţi  pentru postul de manipulant marfă atât pentru depozit cât și insoțitori ai șoferilor. Dacă sunteți student sau aveți studii minime, atunci aveți şanse mari să fiți recrutat pe acest post. Pentru mai multe informaţii accesati ACEST link!

Descrierea completă a joburilor cât și modalități de contact gasiți pe site-ul companiei www.be-ready.ro în secțiunea joburi sau apăsați AICI.

Totodată cei interesați de aceste poziții pot trimite CV-ul la adresa de email [email protected] sau pot apela numărul de telefon 0724.847.434.

Be Ready Solutions este o companie românească ce își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii în segmentul resurselor umane la cele mai înalte standarde.

Cu o experiență de peste 10 ani în segmentul de Retail, Transport/Logistică, Curierat si IT, compania oferă servicii de recrutare și selecție, consultanță, salarizare și administrare personal.

- PUBLICITATE -