Sunt, ești, sunteți femei

25
femei

Ești femeie înainte de toate și nimic altceva.

Ești o femeie de care orice bărbat se poate îndrăgosti și de care ar trebui să se teamă puțin pentru că ești femeie. Doar tu găsești avionul în triunghiul bermudelor, doar tu găsești apă în deșert, doar tu găsești poteca în junglă, doar ție ți se pare că tricoul nou miroase a transpirație.

Publicitate

Nimeni nu te poate condamna pentru că iubești, nimeni nu are dreptul să îți zică „Ești doar o femeie”. Ești o femeie care poate muta munții din loc dacă ție ți se par că nu sunt așezați cum trebuie. Tu vii acasă obosită și cu zâmbetul pe buze și chitești 5 magazine de haine doar pentru că nu arată bine.

Ești o doamnă care se respectă și nu acceptă insulte, priviri urâte sau zâmbete nesincere. Tu ești singura persoană din lume care găsește un lucru care cu 10 secunde înainte nu era acolo. Nu ești o problemă, nu ești o rezolvare, nu ești o alinare. Nu ești construită din reproșuri, scuze, răspunsuri, jigniri.

Ai un corp de care trebuie să fii mândră. Ai orgoliu care e o moarte sigură în ochii bărbaților. Nu trebuie să te lași înjosită sau umilită. Fii bună chiar și cu cine nu merită. Nu te lega la cap cu un bărbat decât dacă simți tu, nu pentru că simte familia ta sau societatea în care trăim.

Ești o femeie care poate deveni orice își dorește ea. Poți schimba mentalitatea oamenilor care cred că ești bună doar la făcut copii, mâncare și curățenie. Da, poți să faci copii care te vor face mândră. Da, poți să faci mâncare care să ajungă delicatesă pentru președinte. Da, poți să faci curățenie de strălucește pentru că te respecți. Dar nu toate astea contează.

În ochii tăi contezi doar tu și ceea ce poți face tu.

Ești frumoasă, inteligentă și oricine se poate teme de tine.

Ești femeie.

Publicitate