Ce produse folosiți în salonul dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri?

Dacă administrați un salon modern de manichiuri și pedichiuri de tip gel sau semipermanente, este recomandat să încercați toate tipurile de produse profesionale care sunt comercializate în momentul de față și la noi în țară, cu succes.

Ele sunt importante pentru a mulțumi în primul rând clientele. Este important să aveți la îndemână cele mai moderne produse și pentru colaboratorii dumneavoastră.

EVERIN.ro – un magazin online dedicat profesioniștilor din domeniul îngrijirii unghiilor

Produsele EVERIN sunt produse profesionale comercializate de către magazinul online cu același nume. Oferta acestuia nu include doar produse marca EVERIN. De aici, orice companie sau persoană fizică poate comanda online produse profesionale și semiprofesionale fabricate de companii recunoscute în întreaga lume, pentru calitatea excelentă și pentru rezistența foarte bună timp îndelungat a produselor lor.

Oferta magazinului online produse unghii Everin.ro include  multe tipuri de oje semipermanente, geluri pentru construcții, geluri color, ustensile și accesorii diverse pentru manichiuri, aparatură de actualitate maximă, decoruri foarte variate, toate tipurile de soluții pregătitoare, alte tipuri de soluții precum acetonă, uleiuri pentru cuticule, etc.

Este util să rețineți faptul că produsele din ofertă pot fi foarte bine folosite și de către persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă. Comenzile se pot face în cantități mici dar și mari. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, compania oferă serviciile de transport în mod GRATUIT.

Dacă urmează să deschideți foarte curând unul sau mai multe saloane pentru manichiuri și pedichiuri, vă recomandăm cu încredere oferta de aparatură de aici. Veți descoperi multe modele de lămpi UV sau LED de putere diferită. Design-ul lor este foarte frumos și actual. Sunt produse de calitate cu durată lungă de viață. Puteți usca cu ajutorul lor cele mai complexe produse profesionale destinate manichiurilor, în prezent.

Vă mai pot fi utile și aspiratoarele colectare praf unghii incluse în oferta EVERIN.ro. Praful rezultat în urma pilirii unghiilor este periculos, mai ales dacă este inhalat în mod periodic. Nu este deloc elegant nici față de clienți să nu le oferiți cele mai bune condiții și nici față de personalul cu care colaborați.

Nu omiteți să testați soluțiile pregătitoare pentru unghii marca EVERIN și nici gelurile pentru construcții. Suntem convinși că veți fi plăcut impresionați de calitatea și rezultatele bune ale acestora. În mod periodic compania organizează importante campanii de reduceri. Va fi foarte avantajoasă achiziționarea mai multor produse incluse în această ofertă, atunci.

Plata poate fi făcută cu cardul sau ramburs. Produsele pot fi returnate dacă nu sunt pe placul dumneavoastră. Condițiile de retur sunt postate pe site-ul de prezentare al companiei. Este bine să le citiți cu atenție înainte de a face comenzile. Cu aceste produse se lucrează și în saloanele profesionale din străinătate, în momentul de față.  

- PUBLICITATE -