Tendinţele unghiilor cu gel de anul acesta

Unghiile cu gel sunt ȋn permanență ȋn atenția celor care doresc să aibă parte de eleganță și feminitate. Manichiura ta te reprezintӑ, iar alegerile pe care le faci ȋn ceea ce privește culorile, accesoriile sau forma, sunt cele care te definesc ȋn raport cu alte persoane. Astfel, dacӑ ai o imagine ce presupune manichiura french clasicӑ, vei fi perceputӑ diferit fațӑ de situația ȋn care ai alege o manichiurӑ plinӑ de accesorii și sclipici sau pietre colorate. Poți cumpӑra un kit unghii complet pentru manichiura cu gel de la fsm-romania.ro. Pe site vei descopri orice tip de ustensilӑ, material, accesoriu, de care ai putea avea nevoie pentru creațiile tale artistice.

Iatӑ care sunt tendințele de anul acesta pentru manichiura cu gel și ce anume poți alege pentru a diversifica aspectul unghiilor tale:

  1. Unghiile au devenit o formă de exprimare individuală şi poţi alege să aplici o multitudine de accesorii

Unghiile pline de accesorii pot sӑ fie cele care te pun ȋn centrul atenției ȋn relațiile cu ceilalți. Ele pot sӑ fie un motiv de admirație și pot sӑ fie un prilej de conversație. Atȃt femeile, cȃt și bӑrbații vor observa cu ușurința unghiile care au mici pietricele, forme diverse, sticker sau picturi, etc.

  • Poţi avea unghii cu vârfuri diferite, precum formele de inimioară sau de triunghi, conform stilului tău unic

Poți opta pentru unghiile care au vȃrful cu formӑ specialӑ, pentru a putea fi ȋn tendințe. Astfel, vȃrful unghiei tale poate sӑ fie colorat cu formӑ de inimӑ sau cu diverse modele cu triunghiuri ȋn nuanțe diverse. Pentru a avea unghii cu gel deosebite, ai nevoie de imaginație sau poți lӑsa specialiștii sӑ aleagӑ cele mai noi modele care sunt adorate de cӑtre femei.

  • Sclipiciul holografic este alăturat unui model simplu, pentru un plus de interes vizual, însă în cantitate mică

Tot ȋn tendințele de anul acesta, vei putea descoperi și unghiile cu sclipici, care accentueazӑ anumite zone ale unghiei, ȋnsӑ cantitatea este micӑ. Totul este mai discret ȋn ceea ce privește sclipiciul aplicat pe unghie astfel, se poate alege o nuanțӑ de sclipici aurie, argintie, neagrӑ sau nude și se poate pune pe una dintre unghii sau la vȃrful acesteia.

  • Animal print cu diverse tipuri de culori neon sau cu nuanţe atipice este în prim plan în cadrul modelelor actuale

Modelele actuale de unghii cu gel sunt adeseori cele cu diverse forme de animal print. Ele sunt realizate cu nuanțe atipice, foarte colorate, de tip neon.

  • Pietricelele la baza unghiei sunt apreciate permanent

Pentru a fi ȋn tendințe pune pietricele discrete la baza fiecӑrei unghii. Vei atrage atenția ȋntr-un mod feminin și frumos.  

- PUBLICITATE -