Mai multe de 100 de tipuri de soluții pregătitoare pentru manichiuri profesionale!

Manichiurile de tip gel și manichiurile semipermanente necesită pricepere, atenție deosebită și produse de foarte bună calitate pentru a avea un aspect deosebit și pentru a rezista foarte mult timp în condiții optime.

Pregătirea adecvată a unghiilor este foarte importantă. Spre exemplu, de felul în care sunt pregătite unghiile depinde felul în care vor adera toate substanțele necesare pentru realizarea unghiilor tehnice și a manichiurilor de tip gel sau a celor de tip semipermanent.

Soluții pregătitoare pentru manichiuri moderne

Soluțiile pregătitoare joacă un rol important în realizarea oricărui tip de manichiură modernă și foarte complexă. Este foarte important să degresați bine unghia, să îndepărtați luciul natural al acesteia și să folosiți soluții profesionale pentru pregătirea corespunzătoare. Evoqe.ro este un important magazin online din România specializat exclusiv în comercializarea de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri moderne. Oferta magazinului cuprinde toate tipurile de produse necesare realizării acestor tipuri de manichiuri: geluri pentru construcții, geluri color, toate categoriile de soluții pregătitoare, accesorii și ustensile, aparatură ultramodernă, kit unghii, seturi pentru unghii, produse Everin, decoruri unghii și tatuaje, etc.

De aici puteți comanda soluții Primer, Base sau de tip Top Coat fabricate de producători celebri în foarte multe țări importante ale lumii precum CANNI, FSM, Everin, Base One, etc. De asemenea, în oferta Evoqe.ro veți găsi incluse foarte multe tipuri de soluții pregătitoare recomandate pentru manichiurile persoanelor care suferă de afecțiuni ale unghiilor, de unghii subțiri sau casante. Acestea conțin multe substanțe nutritive care vor hrăni și întări foarte bine unghiile pe perioada manichiurii.

Chiar dacă sunt produse profesionale, nu trebuie să vă îngrijoreze prețul acestor produse. Ele nu sunt mari. Mai mult decât atât, în mod periodic și în prezent, compania organizează în mod periodic campanii importante de reduceri.

Așadar, colaborarea cu acest magazin online este avantajoasă din foarte multe puncte de vedere.

Alte recomandări utile!

Nu doar soluțiile pregătitoare pentru manichiuri sunt de actualitate maximă și foarte importante pentru felul în care vor arăta unghiile. Profităm de ocazie pentru a vă aminti faptul că oferta Evoqe.ro include și mai mult de 100 de tipuri de geluri moderne pentru construcție, foarte multe tipuri de geluri color, peste 800 de tipuri de oje semipermanente foarte frumoase, toate categoriile de decoruri unghii și tatuaje foarte moderne si multe alte astfel de lucruri.

Produsele pot fi comandate online în orice cantitate. Pot fi returnate dacă sunt respectate condițiile impuse de companie. Plata se face cu cardul sau în numerar la primirea coletului. Pentru detalii suplimentare despre produse puteți contacta un reprezentant, la numărul de telefon 0767.217.704. Personalul de aici este foarte amabil și foarte prietenos, dornic să ajute orice persoană interesată de produsele companiei.  

- PUBLICITATE -